Fotografia żywności od kuchni. 100% praktycznych porad

  • promocja
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 33,00 zł

Cena regularna: 49,90 zł

33.00
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 49,90 zł
Cena w innych sklepach: 49,90 zł
ilość egz.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Wiesz już, co to jest obiektyw oraz jak zgrać zdjęcia z karty pamięci na komputer? Jeśli tak, to świetnie. Czas na nową, porządną dawkę wiedzy na wyższym poziomie.

Zawodowy fotograf żywności Teri Campbell, nazywany mistrzem oświetlenia, w tej pięknie ilustrowanej książce prezentuje szczegółowe porady, dzięki którym twoje zdjęcia nabiorą zupełnie nowego wyrazu. Szczegółowe schematy ustawienia dynamicznych kompozycji, omówienie pracy ze sprzętem, w tym m.in. z lampami błyskowymi, dyfuzorami oraz ekranami odbijającymi światło – to wszystko pomoże ci stworzyć doskonałe obrazy.

Teri Campbell dzieli się swoim doświadczeniem zdobytym podczas realizacji profesjonalnych sesji, wśród których można wymienić fotografowanie pizzy z ciągnącym się serem, stworzenie doskonałego ujęcia przedstawiającego nalewanie mrożonej herbaty oraz sesję zdjęciową nasion fasoli pieczonych na prawdziwym ogniu w jego pracowni. Campbell omawia także stosowane przez siebie techniki edycji obrazu w Adobe Camera Raw i Adobe Photoshop w celu uzyskania zdjęć, którym nie sposób się oprzeć.

Autor: Teri Campbell

Tłumacz: Jarek Zachwieja

Dane techniczne

Autor Teri Campbell
Tłumacz Jarek Zachwieja
Data wydania 2014, Maj
Numer wydania 1
ISBN 978-83-7579-299-7
Liczba stron 208
Wymiary 170 x 240 mm
Okładka miękka

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl