Newsletter
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.
Artykuły
Kwantowa rzeczywistość - dr Danuta Adamska-Rutkowska
Przekłamane przekazy chrześcijaństwa - Igor Witkowski
Instrukcje przebudzenia - Igor Witkowski
Produkt dnia
Magowie bogów
Magowie bogów
59,80 zł 24,90 zł
egz.

Gluten na widelcu. Jeść czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 42,90 zł 42.90
quantity egz.
dodaj do przechowalni

Opis

Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz Rory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.

Książka Gluten na widelcu:
• przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
• wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
• odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
• podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.

Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.

Tłumacz: Ewa Kleszcz

Dane techniczne

Autor Peter H.R. Green
Tłumacz Ewa Kleszcz
Data wydania 2016, Grudzień
Numer wydania 1
ISBN 9788375795516
Liczba stron 328
Wymiary 160x240 mm
Okładka miękka

Opinie o produkcie (0)

Inni kupili również
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl