
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.

- Prenumerata NŚ 2021 (roczna - Polska)
- Tarot Marsylski - 78 kart do wróżenia
- Polski Tarot - wersja czarno-biała. 78 kart i instrukcja,
- Święty Grzybóg. Szamanizm, eucharystia i naturalne korzenie mitologii
- Samoleczenie metodą BSM + VCD gratis. Będziesz żyć długo i zdrowo
- Klucze Henocha - Księga Wiedzy
- Narimax Fast - metabiotyk 200 mg, (30 kapsułek)
- Wskazówki na drogę do domu
- Największe kłamstwa współczesnej medycyny czyli gorzka prawda o leczeniu
- Zastosowanie terapii roślinnej w leczeniu koronawirusa SARS-CoV-2
Ajurwedyjska książka kucharska. Jak zdrowo żyć i dobrze się odżywiać





Opis
Ajurwedyjska książka kucharska dostarcza nowego spojrzenia na starożytną sztukę samoleczenia. Dogłębnie omawia ajurwedyjski system żywienia oraz system trzech dosz. Kładzie nacisk na pełną wartość odżywczą potraw, ich właściwości lecznicze oraz okoliczności takie jak pory roku, podróże.
Zawiera ponad 250 sprawdzonych, prostych, łatwych w przygotowaniu przepisów, stworzonych, by wspomóc zachowanie witalności i energii przez długie lata. Oferuje szeroki wachlarz zindywidualizowanych receptur, dostosowanych do poszczególnych typów konstytucjonalnych - od orientalnych dań indyjskich aż po europejskie i amerykańskie specjały.
Książka prezentuje proste przepisy oparte na zasadach ajurwedy, które mogą służyć każdemu za przewodnik w codziennym gotowaniu.
(dr Vasant Lad, lekarz ajurwedyjski, autor Ayurveda, The Science of Self-Healing)
Dane techniczne
Autor | Amadea Morningstar, Urmila Desai |
Tłumacz | Grzegorz Okraszewski |
Data wydania | 2018 |
Numer wydania | 3 |
ISBN | 978-83-65852-04-5 |
Liczba stron | 248 |
Wymiary | 165 x 235 mm |
Okładka | miękka |