
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.

- Kod ciała. Odblokuj naturalną zdolność organizmu do samouzdrawiania
- Kod emocji. Jak uwolnić zablokowane emocje i cieszyć się zdrowiem, szczęściem oraz miłością
- Wspomnienia. Dobra Karma
- Medytacje. Dobra Karma
- Misja. Nie wystarczy wierzyć. Trzeba wiedzieć
- Narum + Mumio 200 mg (30 kapsułek)
- Dziewięć dni w nieskończoności. Czego dowiedziałam się o świadomości, egzystencji fizycznej i sensie życia, gdy znalazłam się po tamtej stronie
- Życie nie kończy się śmiercią. Rozmowy z duchem o sekretach życia po życiu, wędrówce dusz i naszych przewodnikach duchowych
- Zestaw 3 x AP SENSATION (Kolagen w kapsułkach)
- Po tamtej stronie. Dlaczego zmarli powracają
Ajurwedyjska kuchnia dla wegan
towar niedostępny






Opis
Ajurweda to holistyczny system leczniczy, który naucza, że zdrowie to efekt utrzymania równowagi pomiędzy trzema energiami zwanymi wata, pitta i kapha. Właściwe odżywianie dopasowane do naszej konstytucji odgrywa w tym kluczową rolę. Książka stanowi wyjątkowe źródło wiedzy i inspiracji dla wegan i sympatyków weganizmu. Oferuje ponad 120 przepisów na pyszne i zdrowe potrawy równoważące poszczególne konstytucje. Uczy, jak zastąpić nabiał stosowany w tradycyjnej ajurwedzie równie wartościowymi odpowiednikami wegańskimi.
Jeśli pragniesz unikać produktów pochodzenia zwierzęcego i jednocześnie zaczynasz swoją przygodę z ajurwedą, tę książkę musisz mieć w biblioteczce!
Talya Lutzker - jest certyfikowanym praktykiem ajurwedy, dyplomowaną masażystką, nauczycielką jogi, profesjonalną kuchmistrzynią oraz założycielką Talya’s Kitchen - firmy cateringowej dostarczającej organiczne dania. Talya uzyskała licencjat z ochrony środowiska na University of California w Santa Barbara. Wiedzę praktyczną zdobywała u DeAnny Batdorff, założycielki dhyana Center of Health Sciences. Od 2003 specjalizuje się w ajurwedzie, oferując indywidualne konsultacje, wykonując masaże ajurwedyjskie oraz zabiegi pańca karmy. Talya prowadzi również zajęcia z jogi. Jej pasją jest kuchnia ajurwedyjska, którą realizuje gotując i prowadząc firmę cateringową.
Dane techniczne
Autor | Talya Lutzker |
Tłumacz | Anna Broniszewska |
Data wydania | 2015 |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 978-83-62957-00-2 |
Liczba stron | 220 |
Wymiary | 200x235 |
Okładka | miękka |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.