Newsletter
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.
Produkt dnia
Nauka o umyśle
Nauka o umyśle
49,90 zł 19,90 zł
egz.
Bogowie Edenu
Bogowie Edenu
59,80 zł 26,90 zł

Atlas dzikich kwiatów. Kulinarne i lecznicze wykorzystanie kwiatów dziko rosnących

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 29,95 zł 29.95
ilość egz.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: SBM

Opis

Jadalne kwiaty mogą stać się nie tylko piękną i pachnącą dekoracją codziennych potraw, ale również zainspirować do poszukiwania nowych przepisów kulinarnych, z których potrawy dobroczynnie wpłyną na nasze zdrowie.

W książce zamieszczono fotografie 120 dzikich kwiatów oraz opisy ich występowania, cech, a przede wszystkim ich zastosowanie lecznicze i kulinarne. W atlasie uwzględniono zarówno rośliny popularne, które możemy zebrać na każdej łące, jak i te mniej znane, wykazujące szczególne wartości.

Popularny fiołek polny wspomoże leczenie stawów zapalnych skóry, pąki głogu dwuszyjkowego wzbogacą smak sałatek i past, a koniczyna to doskonały środek wykrztuśny i napotny przy przeziębieniach.

Autor: Małgorzata Mederska, Paweł Mederski

Dane techniczne

Autor Małgorzata Mederska, Paweł Mederski
Data wydania 2015
Numer wydania 1
ISBN 978-83-7845-868-5
Liczba stron 192
Wymiary 170 x 246 mm
Okładka twarda

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl