
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.

- Prenumerata NŚ 2024 (roczna - Polska)
- Podróż do domu. Przypowieść Kryona
- Sirius-D Classic (100g)
- Sirius-D Sport (100g) o smaku kurkumy i cynamonu - podwójna moc
- Otwarcie trzeciego oka
- Kod uzdrawiania
- Medytacje. Dobra Karma
- Wspomnienia. Dobra Karma
- Klucze Henocha - Księga Wiedzy
- Bajki nie tylko chińskie dla ambitnych
Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących
Cena regularna:
49,95 zł
towar niedostępny






Opis
Wraz z popularyzacją zdrowego odżywiania wzrasta zainteresowanie potrawami przyrządzanymi z wykorzystaniem roślin dziko rosnących, często pochodzących z własnego zbioru.
Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą się stać inspiracją do wzbogacania codziennych dań, poszukiwania nowych receptur, a także powrotu do zapomnianych potraw staropolskich. Zamieszczone w książce charakterystyki i fotografie 120 roślin dziko rosnących zostały ułożone według spisu alfabetycznego polskich nazw gatunkowych. W atlasie uwzględniono zarówno rośliny popularne, jak i mniej znane, wykazujące szczególne wartości kulinarne i zdrowotne.
Dane techniczne
Autor | Aleksandra Halarewicz |
Data wydania | 2023, Kwiecień |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 9788382227987 |
Liczba stron | 192 |
Wymiary | 170 x 245 mm |
Okładka | twarda |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.