
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.
- Pasta do zębów Vicco Vajradanti (200g)
- Narum Caps Lactose Free (30 kapsułek)
- Karty Numerologii Karmicznej (38 Kart + książeczka)
- Żeń-szeń z mleczkiem pszczelim - Ginseng Royal Jelly (ampułki)
- Harmonizator radiestezyjny ZTT10
- MultiMinerały
- Rok Rezonansowego Ziarna 2025/2026
- Kod ciała. Odblokuj naturalną zdolność organizmu do samouzdrawiania
- Mumio Mix (60 tabl.)
- Przebudzenie Nadświadomości. Przewodnik po Ewolucji Duszy
Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących
Cena regularna:
49,95 zł
towar niedostępny






Opis
Wraz z popularyzacją zdrowego odżywiania wzrasta zainteresowanie potrawami przyrządzanymi z wykorzystaniem roślin dziko rosnących, często pochodzących z własnego zbioru.
Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą się stać inspiracją do wzbogacania codziennych dań, poszukiwania nowych receptur, a także powrotu do zapomnianych potraw staropolskich. Zamieszczone w książce charakterystyki i fotografie 120 roślin dziko rosnących zostały ułożone według spisu alfabetycznego polskich nazw gatunkowych. W atlasie uwzględniono zarówno rośliny popularne, jak i mniej znane, wykazujące szczególne wartości kulinarne i zdrowotne.
Dane techniczne
Autor | Aleksandra Halarewicz |
Data wydania | 2023, Kwiecień |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 9788382227987 |
Liczba stron | 192 |
Wymiary | 170 x 245 mm |
Okładka | twarda |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.