
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.

Bez zbóż, bez bólu. Jak dzięki diecie uwolnić się od bólu






Opis
Dr Peter Osborne, nowatorski autorytet w sprawach wrażliwości na gluten i alergii pokarmowych, stwierdził, że zboża, nawet uważane dotąd za bezpieczne, takie jak kukurydza i ryż, mogą siać spustoszenie w organizmie, wywołując stany zapalne i niedobory witamin oraz minerałów, a także powodując reakcje autoimmunologiczne.
Książka "Bez zbóż, bez bólu" oferuje narzędzia potrzebne do wyeliminowania z diety ukrytych źródeł zbóż oraz innych czynników zapalnych, a tym samym poprawy zdrowia. Korzystając z jego planu, wolnego od leków i łatwego do wprowadzenia, można w ciągu piętnastu dni osiągnąć znaczącą poprawę i wejść na drogę pozwalającą całkowicie pozbyć się bólu w ciągu miesiąca.
"Bez zbóż, bez bólu" zawiera jasne omówienie naukowych podstaw programu, plany posiłków na poszczególne dni, ułatwiające przejście na bezglutenową dietę, dziesiątki przepisów na pyszne potrawy i cenne źródła wiedzy, które będą was wspierać w życiu wolnym od zbóż. Przekonajcie się dlaczego tysiące pacjentów uważają, że dzięki dr. Osborne’owi i jego diecie uwolnili się od cierpień i odzyskali życie.
Tłumacz: Roman Palewicz
Dane techniczne
Autor | Peter Osborne |
Tłumacz | Roman Palewicz |
Data wydania | 2017, Listopad |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 9788380740051 |
Liczba stron | 384 |
Wymiary | 135 x 210 mm |
Okładka | miękka |