
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.

- Siedemdziesiąt Dwa Żywe Boskie Imiona Najwyższego
- Acerola (100 tabletek)
- Sirius-D Classic (100g)
- Oś świata. Ślady najstarszej ziemskiej cywilizacji
- Klucze Henocha - Księga Wiedzy
- Przemiany na Ziemi jako wrota do przyszłości cz.2
- Cywilizacja światła
- Suplement diety krzem z borem i jodem - SILOR + B + J (1000ml)
- Jak trafić do piątego wymiaru
- Głos ze świata czystego Ducha. Z biurka Romana Nachta
Dania z Prowansji
Cena regularna:
33,00 zł
towar niedostępny






Opis
Książka jest niezbędnym uzupełnieniem dla tych, którzy przyjęli zasady ,,wykwintnej, a przy tym zdrowej kuchni" Michela Montignac. Adresowana jest zatem do wszystkich, którzy pomimo braku czasu na przygotowywanie posiłków zadają sobie jednak trud gotowania potraw zdrowych, aromatycznych, należących do kuchni wykwintnej.
Ponad 200 przepisó, które zawiera niniejsza książka, wywodzi się przede wszystkim z kuchni śródziemnomorskiej, oficjalnie uznanej za najlepszą kuchnię na świecie. Według nich można szybko przygotować dania proste, zdrowe, smaczne i pożywne. Do przyrządzania potraw zawartych w tym poradniku, z wyjątkiem kilku, używa się tanich i ogólnie dostępnych produktów spożywczych.
Dane techniczne
Autor | Michel Montignac |
Tłumacz | Ewa Kawczyńska |
Data wydania | 2006 |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 838810814X |
Liczba stron | 318 |
Wymiary | 145 x 205 mm |
Okładka | miękka |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.