
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.

Dieta w chorobach trzustki – co jeść, a czego unikać. 130 przepisów na dania, które wzmocnią Twoją trzustkę
towar niedostępny






Opis
Z tej książki dowiesz się, jak dzięki odżywianiu zregenerować i wspomóc pracę trzustki. Odkryjesz, co możesz jeść, a czego nie w przewlekłym czy ostrym zapaleniu trzustki, a także w problemach występujących po operacji trzustki. Poznasz, jakie są objawy chorej trzustki i otrzymasz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania.
Autorzy, lekarze, dietetycy i nauczyciele żywienia oferują wysokoenergetyczne przekąski, pożywne zupy i proste dania główne. Prezentują nowe odkrycia medycyny żywieniowej i udzielają rad, jak złagodzić objawy za pomocą indywidualnego jadłospisu. Prezentują ponad 130 przepisów na dobrze tolerowane dania. Najlepsza dieta, która zregeneruje i zadba o Twoją trzustkę.
Dane techniczne
Autor | Reinhard Singer, Waltraud Eggstein, Eva-Maria lange, Elke Silberzahn |
Tłumacz | Małgorzata Rzepka |
Data wydania | 2021, Luty |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 9788381686501 |
Liczba stron | 136 |
Wymiary | 220 x 230 mm |
Okładka | miękka |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.