Newsletter
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.

Dzikie kiszonki i inne fermentacje

dzikie_kiszonki.jpg
  • promocja
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 44,90 zł 49,90 zł 44.90
ilość egz.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Pascal

Opis

Fermentacja to sztuka i prawdziwa przygoda! I ogromne pole do eksperymentowania!

Z powodzeniem można kisić nie tylko popularne warzywa, ale także dzikie rośliny, a nawet grzyby. Przepyszne efekty zaskoczą nawet ciebie.
Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak BEZPIECZNIE i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak, rdestowiec, żółtlica, głóg, stokrotka i wiele innych).

Kiszonki i fermentacje to nie tylko kulinarna fantazja! To przede wszystkim samo zdrowie – jedzenie kiszonek i innych fermentowanych produktów pozytywnie wpływa na nasz organizm: wzmacnia jelita, poprawia trawienie i zwiększa odporność.
Poznaj również Dzikie smaki. Kuchnię zwariowanego zbieracza roślin, gdzie znajdziesz przepisy na pyszne dania z grzybów, korzeni, liści, owoców, nasion i kwiatów.

Dane techniczne

Autor Kaja Nowakowska, Małgorzata Ruszkowska
Data wydania 2018, Październik
Numer wydania 1
ISBN 9788381032506
Liczba stron 320
Wymiary 168 x 235 mm
Okładka miękka

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Bestsellery
bestseller
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl