Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.
- Alfa Aktive 30 x 20 ml (600 ml)
- Uratowanie ludzkości wbrew niej samej
- Klucze Henocha - Księga Wiedzy
- Nieznana historia ewolucji miłości
- Mechanizm szoku religijnego i upadku Kościoła
- Ekstrakt z gojnika (Sideritis Scardica) (300ml)
- Tajemnice aury ludzkiej
- RAMTHA Biała Księga
- Apteka Pana Boga. Porady i praktyka stosowania ziół leczniczych
- Podróż do domu. Przypowieść Kryona
Dzikie smaki. Kuchnia zwariowanego zbieracza roślin
Opis
Trzeba być szaleńcem, żeby jeść to, co zerwie się na łące lub w lesie? Wcale nie!
Wystarczy chęć odkrywania nowych smaków, korzystania z rad popartych wiedzą i odrobina kulinarnej fantazji.
Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak bezpiecznie znaleźć, zbierać i przyrządzić to, co rośnie wokół nas. Wcale nie musisz mieszkać na wsi, żeby zostać zbieraczem dzikich roślin. Dowiedz się, jak w wielkim mieście zdobyć rośliny wolne od zanieczyszczeń. Poznaj dania z grzybów, korzeni, liści, owoców, nasion i kwiatów.
Wiedza tajemna? Szamańskie zwyczaje? Magiczne praktyki? Oczywiście, ale poparte naukową wiedzą!
Dane techniczne
Autor | Kaja Nowakowska, Małgorzata Ruszkowska |
Data wydania | 2018 |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 9788381031622 |
Liczba stron | 336 |
Wymiary | 165 235 mm |
Okładka | miękka |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.