
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.

- Prenumerata NŚ 2021 (roczna - Polska)
- Tarot Marsylski - 78 kart do wróżenia
- Klucze Henocha - Księga Wiedzy
- Polski Tarot - wersja czarno-biała. 78 kart i instrukcja,
- Bez uzależnień. Dla tych, którzy szukają prawdziwej wolności
- Narimax Fast - metabiotyk 200 mg, (30 kapsułek)
- Święty Grzybóg. Szamanizm, eucharystia i naturalne korzenie mitologii
- Największe kłamstwa współczesnej medycyny czyli gorzka prawda o leczeniu
- Pokonaj autyzm i choroby neurologiczne. TERAPIA CEASE
- Kod emocji. Jak uwolnić zablokowane emocje i cieszyć się zdrowiem, szczęściem oraz miłością
Fotografia żywności od kuchni. 100% praktycznych porad





Opis
Wiesz już, co to jest obiektyw oraz jak zgrać zdjęcia z karty pamięci na komputer? Jeśli tak, to świetnie. Czas na nową, porządną dawkę wiedzy na wyższym poziomie.
Zawodowy fotograf żywności Teri Campbell, nazywany mistrzem oświetlenia, w tej pięknie ilustrowanej książce prezentuje szczegółowe porady, dzięki którym twoje zdjęcia nabiorą zupełnie nowego wyrazu. Szczegółowe schematy ustawienia dynamicznych kompozycji, omówienie pracy ze sprzętem, w tym m.in. z lampami błyskowymi, dyfuzorami oraz ekranami odbijającymi światło – to wszystko pomoże ci stworzyć doskonałe obrazy.
Teri Campbell dzieli się swoim doświadczeniem zdobytym podczas realizacji profesjonalnych sesji, wśród których można wymienić fotografowanie pizzy z ciągnącym się serem, stworzenie doskonałego ujęcia przedstawiającego nalewanie mrożonej herbaty oraz sesję zdjęciową nasion fasoli pieczonych na prawdziwym ogniu w jego pracowni. Campbell omawia także stosowane przez siebie techniki edycji obrazu w Adobe Camera Raw i Adobe Photoshop w celu uzyskania zdjęć, którym nie sposób się oprzeć.
Autor: Teri Campbell
Tłumacz: Jarek Zachwieja
Dane techniczne
Autor | Teri Campbell |
Tłumacz | Jarek Zachwieja |
Data wydania | 2014, Maj |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 978-83-7579-299-7 |
Liczba stron | 208 |
Wymiary | 170 x 240 mm |
Okładka | miękka |