Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.
- Rozmowy z Bogiem i nie tylko.... cz. II
- Język cudów. Naucz się rozmawiać ze zwierzętami
- Biblia a reinkarnacja. Albo listy do Teofila
- Pasta do zębów Dabur Herbal Neem (100ml)
- Narum Fast - metabiotyk 200 mg, (30 kapsułek)
- PILONYX
- Klucze Henocha - Księga Wiedzy
- Rozmowy z Bogiem po polsku. Część 1
- Api Immunal z kurkumą, ekstraktem z kocanki włoskiej i witaminą C (60 kapsułek)
- Prenumerata NŚ 2025 (roczna - Polska)
Gluten na widelcu. Jeść czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową
Cena regularna:
42,90 zł
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz Rory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.
Książka Gluten na widelcu:
• przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
• wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
• odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
• podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.
Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.
Tłumacz: Ewa Kleszcz
Dane techniczne
Autor | Peter H.R. Green |
Tłumacz | Ewa Kleszcz |
Data wydania | 2016, Grudzień |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 9788375795516 |
Liczba stron | 328 |
Wymiary | 160x240 mm |
Okładka | miękka |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.