Gluten na widelcu. Jeść czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową

gluten_na_widelcu.jpg
  • promocja
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 29,00 zł

Cena regularna: 42,90 zł

29.00
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 42,90 zł
ilość egz.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz Rory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.

Książka Gluten na widelcu:
• przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
• wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
• odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
• podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.

Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.

Tłumacz: Ewa Kleszcz

Dane techniczne

Autor Peter H.R. Green
Tłumacz Ewa Kleszcz
Data wydania 2016, Grudzień
Numer wydania 1
ISBN 9788375795516
Liczba stron 328
Wymiary 160x240 mm
Okładka miękka

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

Inni klienci kupili również
Zarys refleksoterapii
Zarys refleksoterapii

34,00 zł

egz.
Rozwód cierpieniem dla wszystkich. Oblicza samotności
Rozwód cierpieniem dla wszystkich. Oblicza samotności

14,50 zł

Cena regularna:

19,90 zł

Najniższa cena: 19,90 zł
egz.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl