
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.

- Prawdziwe cele ludzkości i nowe spojrzenie na jej ewolucję
- Mroczny geniusz. Raimondo di Sangro i przełomy wynikające z badania wiedzy tajemnej
- Książka o tabu na drodze do samopoznania
- Narum + Mumio 200 mg (30 kapsułek)
- Klucze Henocha - Księga Wiedzy
- Sirius-D Classic (100g)
- Prenumerata NŚ 2021 (roczna - Polska)
- Sirius-D Sport (100g) o smaku kurkumy i cynamonu - podwójna moc
- Największe kłamstwa współczesnej medycyny czyli gorzka prawda o leczeniu
- Rozmowy z Bogiem po polsku. Część 1
Makrobiotyka - drogą do zdrowia i długowieczności






Opis
Jemy za dużo i za szybko
W makrobiotyce chodzi o to, by czuć się wolnym, zrównoważonym i spełnionym. Przede wszystkim należy jednak żyć wolniej. Ludzie mają tendencję, by gnać przez życie bez chwili wytchnienia, jeść posiłki w pośpiechu i dziwić się, że stale są zestresowani i niespokojni. Współczesny tryb życia, przepełniony zawrotnym tempem i ciągłym hałasem, może na dłuższą metę ogromnie zachwiać równowagę ciała, umysłu i ducha. A przecież wszystko, po co sięgasz ma wpływ na Twoje życie i dobre samopoczucie.
Pierwsza taka książka o odżywianiu
Ta książka ma pomóc Ci znaleźć drogę pełną miłości, prowadzącą do równowagi i wewnętrznego spokoju. Inteligentne odżywianie na różnych poziomach pozwoli Ci kształtować swoje codzienne samopoczucie. Jeśli chcesz, możesz całkowicie odmienić swoje nastawienie do życia. Nigdy nie jest na to za późno! Znajdziesz tu wskazówki dotyczące zdrowego stylu życia oraz zaledwie 3-dniowy próbny plan, dzięki któremu sprawdzisz, czego naprawdę oczekujesz od pożywienia.
Z tej książki dowiesz się:
• czym jest makrobiotyka i jaki ma związek z Yin i Yang,
• co powinieneś jeść, a czego należałoby unikać,
• jak radzić sobie z atakami wilczego głodu,
• co wyróżnia idealnie zaplanowane dania,
• jak wybrać akcesoria kuchenne,
• które techniki krojenia i gotowania są najlepsze,
• jakie oleje wybierać,
• czym jest miso,
• które produkty makrobiotyczne powinieneś mieć w kuchni.
Dane techniczne
Autor | Madhavi Guemoes |
Tłumacz | Monika Gadzina |
Data wydania | 2018, październik |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 9787-83-65846-75-4 |
Liczba stron | 240 |
Wymiary | 145x205 |
Okładka | miękka |