
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.

- Prenumerata NŚ 2021 (roczna - Polska)
- Tarot Marsylski - 78 kart do wróżenia
- Klucze Henocha - Księga Wiedzy
- Polski Tarot - wersja czarno-biała. 78 kart i instrukcja,
- Bez uzależnień. Dla tych, którzy szukają prawdziwej wolności
- Święty Grzybóg. Szamanizm, eucharystia i naturalne korzenie mitologii
- Narimax Fast - metabiotyk 200 mg, (30 kapsułek)
- Kod emocji. Jak uwolnić zablokowane emocje i cieszyć się zdrowiem, szczęściem oraz miłością
- Samoleczenie metodą BSM + VCD gratis. Będziesz żyć długo i zdrowo
- Największe kłamstwa współczesnej medycyny czyli gorzka prawda o leczeniu
Super zboża. Ponad 75 przepisów






Opis
Piąta książka z serii „Superfoods” to kompleksowe omówienie wspaniałych właściwości zbóż uprawianych niekiedy od tysięcy lat, które ze względu na walory smakowe i zdrowotne wracają na nasze stoły.
Proso, teff , sorgo – to tylko niektóre z nich. Z tej książki dowiesz się również jak wykorzystywać w kuchni pełnoziarnisty orkisz, pszenicę płaskurkę, czy ubogi w cholesterol owies.
W książce znajdziesz także 75 prostych przepisów na całe mnóstwo pysznych i zdrowych potraw z super zbóż – od puszystych pożywnych babeczek aż po rozgrzewające i sycące zupy.
Spróbuj chrupiących „Jabłek a’la farro”, migdałowej sałatki energetycznej, zupy pomidorowej z sorgo, kanapek z soczewicą i teff, sałatki z brukselką i kaszą jaglaną, czy pysznych pełnoziarnistych brownies.
Autor: Kim Lutz
Tłumacz: Katarzyna Kmieć-Krzewniak
Dane techniczne
Autor | Kim Lutz |
Tłumacz | Katarzyna Kmieć-Krzewniak |
Data wydania | 2017, Lipiec |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 9788365601469 |
Liczba stron | 192 |
Wymiary | 170 x 200 mm |
Okładka | miękka |