Newsletter
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.
Zapoznałem się z Polityką Prywatności i Regulaminem Newslettera i wyrażam zgodę na otrzymywanie wiadomości.
Produkt dnia
Szampon z czosnkiem hiszpańskim (200ml)
Szampon z czosnkiem hiszpańskim (200ml)
18,00 zł 11,00 zł
szt.
CELLFOOD WITAMINA C+ (spray) (118 ml)
CELLFOOD WITAMINA C+ (spray) (118 ml)
189,00 zł 130,00 zł
egz.
Caricol (20 saszetek po 20 g) - Mus z papai
Caricol (20 saszetek po 20 g) - Mus z papai
97,00 zł 80,00 zł
egz.
LAMA - Poranna energia
LAMA - Poranna energia
29,00 zł 22,00 zł
szt.
CELLFOOD DIET SWITCH krople (118 ml)
CELLFOOD DIET SWITCH krople (118 ml)
189,00 zł 120,00 zł
egz.
Narum Witamina D3 + Biominerały 300 mg (30 kapsułek)
Narum Witamina D3 + Biominerały 300 mg (30 kapsułek)
49,90 zł 36,00 zł
szt.
BODHI - Medytacyjna
BODHI - Medytacyjna
29,00 zł 22,00 zł
szt.
PILONYX
PILONYX
25,00 zł 18,00 zł
egz.
CELLFOOD MSM spray (30ml)
CELLFOOD MSM spray (30ml)
229,00 zł 160,00 zł
szt.

Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, miodu, ziaren, nabiału, strączków i innych produktów

sztuka_fermentacji_miekka.jpg
  • promocja
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 39,90 zł 49,90 zł 39.90
ilość egz.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Światowy bestseller i zdobywca prestiżowych nagród dla najlepszych książek kulinarnych.

Gorący trend kulinarny, który podbija magazyny kulinarne, prestiżowe restauracje rozpala serca wszystkich tych, których pasją jest gotowanie, a dzięki biblii fermentacji przybiera na sile.

Ponad 700 stron unikalnej, gromadzonej przez wiele lat, wiedzy o tym, jak ukisić dosłownie każdą jadalną roślinę. Sprawdzone przepisy z całego świata na niezwykle zdrową kombuchę (fermentowaną herbatę), pastę miso, natto (fermentowana soja bogata w witaminę K), jogurty, miody pitne, wino, piwo i przepyszne kiszone warzywa, owoce, orzechy, ryby i mięso.Jeśli nigdy nie próbowałeś kiszonych pomidorów lub kalarepy, teraz masz ku temu świetną okazję. Z Sandorem Katzem kiszenie staje się dziecinnie proste, a inspirujące przepisy i metody fermentacji rozbudzają apetyt na więcej.

Z tej opasłej księgi dowiesz się także, jakie korzyści zdrowotne płyną z jedzenia fermentowanej żywności, a także, jak wykorzystać proces fermentacji i pleśń do uzyskania energii i wspomagać tym środowisko naturalne. Dodatkowo, autor przystępnie wyjaśnia, jakich błędów podczas kiszenia unikać i przygotowuje adeptów sztuki fermentacji na wszelkie niespodzianki i trudności, które mogą napotkać, oraz radzi, jak można je naprawić w trakcie przygotowywania żywności.

Zacznij siać ferment i poznaj wszystkie tajniki wieloletniej tradycji fermentacji!

Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dane techniczne

Autor Sandor Ellix Katz
Tłumacz Bartłomiej Kotarski
Data wydania 2019, Czerwiec
Numer wydania 1
ISBN 9788366234888
Liczba stron 620
Wymiary 165 x 235 mm
Okładka miękka

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl