
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.

- Sirius-D Classic (100g)
- Sirius-D Sport (100g) o smaku kurkumy i cynamonu - podwójna moc
- Alfa Aktive 30 x 20 ml (600 ml)
- Klucze Henocha - Księga Wiedzy
- Jak zrobić szarlotkę od podstaw. W poszukiwaniu przepisu na nasz Wszechświat – od powstania atomów do Wielkiego Wybuchu
- Magia umysłu
- Diatomit Vita (PERMA-GUARD) - 1 KG Ziemia Okrzemkowa
- Dlaczego jesteśmy na Ziemi?
- Tęsknota Duszy
- Misja. Nie wystarczy wierzyć. Trzeba wiedzieć
Tylko kiszonki. Odżywiaj się zdrowo, dzięki sfermentowanej żywności
Cena regularna:
towar niedostępny






Opis
Konserwuje żywność, ułatwia jej strawienie, stanowi źródło witamin, wspomaga metabolizm i utrzymuje równowagę organizmu – kiszenie, fermentowanie i solenie.
Moda na kiszonki wróciła, a dzięki tej książce dowiesz się, jak zrobić kambuchę, kefir, kim chi, ukisić cytrynę i przygotować marmoladę z kumkwatów.
Fermentacji możemy poddać niemal wszystkie warzywa i owoce, warto więc poznać najciekawsze receptury na zachowanie ich wartości odżywczych i witamin. Kiszonki to bogactwo kultury bakterii, probiotyków, które łagodzą alergie i nietolerancje pokarmowe, zmniejszają nawet ryzyko występowania nowotworów.
Dane techniczne
Autor | Fern Green |
Tłumacz | Anna T. Szczepanowska |
Data wydania | 2018 |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 9788328051317 |
Liczba stron | 160 |
Wymiary | 143 x 203 mm |
Okładka | miękka |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.