
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.

- Nieznana historia ewolucji miłości
- Kryształowa aura - Muzyka terapeutyczna
- Przeklęte łzy Słońca
- Odpowiedź
- Christina. Nieposłuszeństwo miłości
- Ewangelia Ery Wodnika Jezusa Chrystusa
- Królestwo Boga w Tobie
- Zdrowie człowieka w niezdrowym świecie
- Borrelin 6™ - 100 kapsułek
- Super Omega-3 500 mg EPA & DHA (100 kaps.)
Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsa





Opis
Jesteś weganinem, ale czasem tęsknisz za smakiem zapiekanego sera lub chciałbyś zaskoczyć znajomych przyrządzając bezmięsne żeberka z sosem BBQ?
Miyoko Schinner ceniony na całym świecie autorytet w kuchni wegańskiej prowadzi czytelników poprzez techniki przygotowywania bezmięsnych i bezmlecznych wersji majonezów, serów, sosów, kiełbasek, makaronów, kremów w stylu francuskim czy lodów.
W książce ilustrowanej apetycznymi zdjęciami znajdziesz:
przepisy na gotowe mieszanki ciast naleśników które możesz długo przechowywać,
instrukcje przygotowania podstawowych sosów ciasteczek czy serów które możesz dowolnie modyfikować wzbogacając o ulubione dodatki,
genialne w swojej prostocie przepisy na bezmięsne żeberka wege bekon paluszki bezrybne pierś bezdrobiową a nawet wegańską wieprzowinę.
"Wegańska spiżarnia" podnosi poprzeczkę w kuchni opartej na roślinach pokazując, że weganizm to pełne głębokiego smaku dania i brak nudy na talerzu.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Dane techniczne
Autor | Miyoko Schinner |
Tłumacz | Bartłomiej Kotarski |
Data wydania | 2019, Czerwiec |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 978836501001 |
Liczba stron | 222 |
Wymiary | 195 x 235 mm |
Okładka | twarda |