
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.

Zielona kuchnia 24/7. Ponad 100 szybkich, łatwych i niebanalnych przepisów na potrawy z zielonych warzyw
towar niedostępny






Opis
Jeżeli próbujesz wprowadzić do swojej diety więcej zieleniny, lecz na widok sałaty uciekasz gdzie pieprz rośnie, książka „Zielona kuchnia 24/7” pomoże ci przemycić pyszne i zdrowe zielone warzywa do każdego posiłku w ciągu dnia – od śniadania po deser. Naleśniki ze szpinakiem? Chleb kukurydziany z jarmużem? A żebyś wiedział!
Oto zbiór ponad stu zachęcających, nowatorskich wegańskich przepisów, które za pomocą ponad 40 zielonych warzyw, dadzą ci „energetycznego kopa”. Wśród nich znajdują się klasyczne brokuły czy cukinia, niezwykle wartościowe dla zdrowia botwina czy brukselka, ale także rzadko spotykana zielenina, jak spirulina czy algi morskie.
Jessica Nadel to autorka popularnego bloga zatytułowanego „Cupcakes and Kale”. Pasjonatka zdrowej, lokalnej kuchni, opartej na daniach na bazie roślin. Uważa, że w diecie pełnej energetycznych i bogatych w składniki odżywcze potraw jest też miejsce na jedną czy nawet dwie babeczki. Jest właścicielką Oh My Bakeshop, piekarni specjalizującej się w naturalnych i organicznych wypiekach na zamówienie, przeznaczonych dla wegan. Mieszka w Ontario w Kanadzie.
Dane techniczne
Autor | Jessica Nadel |
Data wydania | 2015, Kwiecień |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 978-83-64645-94-5 |
Liczba stron | 176 |
Wymiary | 190 x 245 mm |
Okładka | miękka |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.