
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.

- Prenumerata NŚ 2021 (roczna - Polska)
- Tarot Marsylski - 78 kart do wróżenia
- Klucze Henocha - Księga Wiedzy
- Polski Tarot - wersja czarno-biała. 78 kart i instrukcja,
- Bez uzależnień. Dla tych, którzy szukają prawdziwej wolności
- Narimax Fast - metabiotyk 200 mg, (30 kapsułek)
- Święty Grzybóg. Szamanizm, eucharystia i naturalne korzenie mitologii
- Największe kłamstwa współczesnej medycyny czyli gorzka prawda o leczeniu
- Pokonaj autyzm i choroby neurologiczne. TERAPIA CEASE
- Kod emocji. Jak uwolnić zablokowane emocje i cieszyć się zdrowiem, szczęściem oraz miłością
Żywy płyn do odświeżania powietrza. Yuzu (200 ml)






Opis
UWAGA - Promocja! Do każdego zamówienia (produktów EM) powyżej 50 zł dołączamy gratis próbkę 200 ml (oferta ważna do wyczerpania zapasów).
Biologiczny środek do odświeżania powietrza o delikatnym zapachu yuzu (japoński cytrus), wyprodukowany z udziałem żywych szczepów bakterii probiotycznych i olejków eterycznych. BIO świeżość jest preparatem, który neutralizuje przykre zapachy, jednocześnie wprowadzając do pomieszczenia przyjemne nuty zapachowe.
Zasiedla otoczenie żywą i pożyteczną mikroflorą, biologiczne oczyszcza i dezynfekuje, usuwa nieprzyjemne zapachy, ogranicza rozwój szkodliwych mikroorganizmów i roztoczy.
Efektywne Mikroorganizmy® pełnią funkcję „wypełniacza”, co oznacza, że wszystkie odświeżane powierzchnie są nimi pokryte. W taki sposób powstają sprzyjające warunki środowiskowe, które utrudniają rozprzestrzenianie się szkodliwym i niepożądanym bakteriom.
Wyjątkowy atomizer zapewnia równomierną i efektywną aplikację odświeżacza w każdej pozycji.
Stosowanie preparatu:
rozpylić w pomieszczeniu kierując strumień w górę.
Skład:
woda, koncentrat owocowy, Efektywne Mikroorganizmy EM (bakterie kwasu mlekowego, fotosyntetyzujące, drożdże, promieniowce), ekstrakt z otrąb ryżowych, antyutleniacze EM X GOLD, olejki zapachowe.
Pojemność: 200 ml.
Dane techniczne
Model | opakowanie 200 ml |
Seria | EKO DOM BIO |