Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.
- Sirius-D Classic (100g)
- Dlaczego religie muszą ustąpić miejsca wyższej duchowości? Cz.2
- Świadomość Wszechistnienia. Pytania do Akaszy. Świadomość wznosząca Ducha
- Narum Baby PROBIOTYK DLA DZIECI (0-3)
- Pojemnik do kompostowania Bokashi Organko
- Dlaczego religie muszą ustąpić miejsca wyższej duchowości? Cz.1
- Rozmowy z Bogiem po polsku. Część 1
- Centra i ciała subtelne
- Znak Miłości - naklejki (500 sztuk)
- Otwarcie trzeciego oka
SARPAGANDHA - herbatka ziołowa
Opis
SARPAGANDHA - herbatka ziołowa SUPLEMENT DIETY w formie suszu roślinnego przeznaczona dla osób chcących utrzymać prawidłowe ciśnienie tętnicze.
Zawarte w produkcie składniki roślinne tj.:
- Nardostachys jatamansi pomaga bilansować ciśnienie krwi. Pomaga utrzymać prawidłową pracę serca. Pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu wątroby.
Składniki:
- Nardostachys jatamansi (szpikanard-kłącze).
- Cymbopogon citratus palczatka cytrynowa-liść).
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety.
Pamiętaj, że tylko zdrowy tryb życia i zrównoważony sposób odżywiania zapewniają prawidłowe funkcjonowanie organizmu i zachowanie dobrej kondycji.
Sposób użycia:
- Zaleca się spożywać do 6 gram produktu dziennie.
- Jedną łyżeczkę suszu roślinnego tj.: 2 g zalać ok. 200 ml wrzątku i gotować od 3 do 5 minut, ciepłą herbatkę spożywać dwa razy dziennie najlepiej przed jedzeniem.
- W razie potrzeby można słodzić miodem.
- Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
- Produkt nie może być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników.
- Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
- Przechowywać w miejscu suchym, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętych opakowaniach.
Wszystkie mieszanki ziołowe są przygotowywane pod ścisłą kontrolą nepalskiego lekarza ajurwedyjskiego dr Ka Dev Jha (ur. 1935), który ukończył studia medycyny ajurwedyjskiej na Uniwersytecie Państwowym w Patne oraz wydział medycyny na Uniwersytecie w mieście Benarest. W latach sześćdziesiątych pracował w nepalskim Ministerstwie Zdrowia, a w latach 1971-1997 w szpitalu wydziałowym najstarszego uniwersytetu ajurwedyjskiego "Nara Devi" w Nepalu. Obecnie jest współpracownikiem i doradcą wielu ajurwedyjskich towarzystw medycznych.
Zioła himalajskie są z reguły gotowane jeżeli używamy ich jako środka do poprawy psychicznych i fizycznych funkcji organizmu. W taki sposób przygotowany ekstrakt ma mocniejszy efekt, delikatniejszy smak.
Herbatki:
- należy pić jako część naszego dziennego spożycia płynów,
- poleca się używanie najwyżej 2-3 różnych herbatek w tym samym czasie,
- należy pić oddzielnie w odstępie jednej godziny,
- dla lepszego efektu należy pić herbatki ciepłe przed jedzeniem,
- nie zaleca się używania sztucznych środków słodzących (w razie potrzeby można słodzić np. miodem).
Dystrybutor: SIDDHI ul. Krakowska 38, 42-200 Częstochowa
Ilość porcji w opakowaniu: 16.
Najlepiej spożyć przed: dzień, miesiąc, rok na spodzie opakowania.
Numer partii produkcyjnej: na spodzie opakowania.
Masa netto: 100 g.
Masa netto jednej dziennej porcji produktu: 6 g
Dane techniczne
Model | Opakowanie zawiera 100 g herbatki sypanej |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.