Odżywianie w łuszczycy. Wpływ diety na stan skóry. Tom 1

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 39,90 zł 39.90
ilość egz.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

W leczeniu łuszczycy należy zachować odpowiednią dietę - z takim zaleceniem spotyka się każda osoba cierpiąca na tę chorobę.

Ale co ono oznacza w praktyce? Co powinno się jeść? Jak przyrządzać posiłki? Jakich potraw unikać? Jak skomponować jadłospis zdrowy i lekkostrawny, który nie tylko nie zaszkodzi pacjentowi, ale pomoże mu skutecznie zwalczać objawy choroby?

Na te pytania stara się odpowiedzieć Magdalena Kurzyp w książce "Odżywianie w łuszczycy". Wyjaśnia istotę proponowanej diety, jej potencjał terapeutyczny oraz wpływ na organizm. Autorka specjalizująca się w dietach zalecanych w schorzeniach wątroby i skóry opracowała ponad 100 praktycznych przepisów kulinarnych, które pozwolą chorym w sposób aktywny współuczestniczyć w leczeniu.

Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dane techniczne

Autor Magdalena Kurzyp
Data wydania 2019
ISBN 9788362055609
Liczba stron 192
Wymiary 148 x 210 mm
Okładka miękka
tagi łuszczyca

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl