
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.

- Klucze Henocha - Księga Wiedzy
- Fizyka duszy. Kwantowa księga życia, umierania i nieśmiertelności
- Czas przejścia. Od istoty ludzkiej do istoty światła
- Astimax astaksantyna 4 mg (60 kapsułek)
- Nieznany Świat 08/2023 (392)
- Manuka Oil Olejek MANUKA 100% (10 ml)
- Nieznany Świat 11/2022 (383)
- Pasta do zębów Dabur Herbal Miswak (Meswak) 100ml
- Medytacje. Dobra Karma
- Przemiany na Ziemi jako wrota do przyszłości cz.2
Ryby w zdrowej diecie
Cena regularna:
44,40 zł
towar niedostępny






Opis
Dodanie jednej porcji ryb tygodniowo do jadłospisu zmniejsza ryzyko śmiertelności bez względu na jej przyczynę o 3%.
Jednak, by w pełni skorzystać z wartości odżywczych ryb, potrzebna jest wiedza. A tej dostarcza niniejsza książka. Dowiesz się z niej, które gatunki ryb są najwartościowszym źródłem kwasów omega-3, a które zawierają najwięcej witaminy D. Jednocześnie poznasz optymalne sposoby ich przyrządzania. Włączając przepisy na ryby do swojego codziennego menu, ustabilizujesz poziom cholesterolu i wyeliminujesz stany zapalne, zyskując w ten sposób skuteczną dietę przeciwzapalną, która sprawdzi się choćby w prewencji chorób układu krążenia.
Jakie ryby jeść, by zmniejszyć ryzyko chorób cywilizacyjnych.
Dane techniczne
Autor | Joanna Michalina Jurek |
Data wydania | 2023, Luty |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 9788382724578 |
Liczba stron | 178 |
Wymiary | 145 x 205 mm |
Okładka | miękka |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.