Newsletter
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.
- Prenumerata NŚ 2026 (roczna - Polska)
- RAMTHA Biała Księga
- Misja. Nie wystarczy wierzyć. Trzeba wiedzieć
- 30 znaków z zaświatów. Jak rozpoznawać i odczytywać wiadomości od bliskich, którzy odeszli
- Prenumerata NŚ 2026 (roczna - Zagraniczna)
- Harmonizator radiestezyjny ZTT10
- Symulacja. Wyjście z ukrytego programu, który więzi ludzkość
- Mydło w płynie ze srebrem (300 ml)
- Szept Boga. Przesłanie na każdy dzień
- Dlaczego jesteśmy na Ziemi?
Kuchnia dla diabetyków. Przystawki, dania główne, desery
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalni
0
Opis
Cukrzyca nie oznacza obecnie utraty radości z jedzenia – wręcz przeciwnie! Specjalistki do spraw żywienia Britta Macho i Tina Schlag pokazują, jak można w łatwy i prosty sposób przygotowywać różnorodne potrawy ze zwyczajnych składników, czerpiąc z tego przyjemność. Nie trzeba całkowicie rezygnować z cukru, ani stosować specjalnej diety. Smaczne przystawki, bogate w błonnik przekąski, niskotłuszczowe dania mięsne zawierające dużą ilość warzyw, potrawy z ryb, a także słodkie przysmaki sprawią, że cała rodzina będzie odżywiać się rozsądnie i zdrowo.
Takich potraw z przyjemnością skosztują również goście!
Szybkie i różnorodne dania dla całej rodziny!
Autor: Britta Macho, Tina Schlag
Tłumacz: Małgorzata Bińczyk
Dane techniczne
| Autor | Britta Macho, Tina Schlag |
| Tłumacz | Małgorzata Bińczyk |
| Data wydania | 2015 |
| Numer wydania | 2 |
| ISBN | 978-83-7779-162-8 |
| Liczba stron | 96 |
| Wymiary | 220 x 235 mm |
| Okładka | miękka |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.