
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.

- Pasta do zębów Vicco Vajradanti (200g)
- Prenumerata NŚ 2023 (roczna - Polska)
- Żeń-szeń z mleczkiem pszczelim - Ginseng Royal Jelly (ampułki)
- Anna Księżniczka Millardii
- Siedemdziesiąt Dwa Żywe Boskie Imiona Najwyższego
- Człowiek Uniwersalny
- Pasta do zębów Dabur Herbal Bazylia (100ml)
- Szamańska podróż (CD) - Przebudzenie świadomości
- Pasta do zębów Dabur Red 100g
- Słowiańskie baśnie i bajki
Praktyczne gotowanie według pięciu przemian. Tradycyjna medycyna chińska w kuchni
towar niedostępny






Opis
Chcesz poznać najprostszy sposób na zdrowie dla Ciebie i Twoich bliskich? Wiesz w czym tkwi sekret? Najważniejsze jest to, jak przyrządzasz posiłki! Może i brzmi banalnie, ale jest sprawdzone i prawdziwe. Tajemnica tkwi w osiągnięciu harmonii organizmu z otoczeniem, wywodzi się to ze starożytnej chińskiej filozofii.
Gotowanie według Pięciu Przemian, to prosta metoda przygotowywania posiłków, dzięki której osiągniesz pełnię harmonii i zdrowia. Zaradzisz wszelkim dolegliwościom fizycznym, emocjonalnym, a nawet psychicznym. Twoja duchowość i zdrowie zależą od tego co i jak jesz.
Ta publikacja nie jest książką kucharską, nie przedstawia kolejnej diety - cud to podręcznik omawiający gotowanie wg Pięciu Przemian. Anna Czelej, (aktywna propagatorka życia zgodnie z chińską filozofią a także autorką wielu publikacji poświęconych tej tematyce), prezentuje także mnóstwo prostych przepisów, dzięki którym nauczysz się stosować tę metodę, a gotowanie stanie się dla Ciebie zdrowym nawykiem. Nie zwlekaj i zmień swoje życie na lepsze. Gratis plansza produktów wg Pięciu Przemian, która pomoże Ci w nauce tej nowej sztuki gotowania.
Autor: Anna Czelej
Dane techniczne
Autor | Anna Czelej |
Data wydania | 2009 |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 978-83-7377-371-4 |
Liczba stron | 248 |
Wymiary | 145 x 205 mm |
Okładka | miękka |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.