Newsletter
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.
Zapoznałem się z Polityką Prywatności i Regulaminem Newslettera i wyrażam zgodę na otrzymywanie wiadomości.
Produkt dnia
Antybakteryjny tonik Ag 123 na trądzik (100 ml)
Antybakteryjny tonik Ag 123 na trądzik (100 ml)
59,00 zł 42,00 zł
szt.
Buski żel siarczkowy chłodzący (200g)
Buski żel siarczkowy chłodzący (200g)
19,00 zł 14,00 zł
szt.
Propolis Plus Cynk i Acerola (60 tabl.)
Propolis Plus Cynk i Acerola (60 tabl.)
28,50 zł 21,00 zł
szt.
Biolit Florenta krem (30 ml)
Biolit Florenta krem (30 ml)
75,00 zł 53,00 zł
szt.
Cellfood Oxygen Gel (50 ml)
Cellfood Oxygen Gel (50 ml)
299,00 zł 200,00 zł
szt.
Płyn do ciała STABILIZOWANY CZARNOMORSKI ŁUG (950ml)
Płyn do ciała STABILIZOWANY CZARNOMORSKI ŁUG (950ml)
32,00 zł 23,00 zł
szt.
Natur C active - Aktywna witamina C
Natur C active - Aktywna witamina C
19,00 zł 15,00 zł
egz.
Vita Biosa 1000 ml
Vita Biosa 1000 ml
169,00 zł 120,00 zł
egz.

Zdrowy ferment. Jak przyrządzać i podawać pyszne probiotyczne dania i cieszyć się dzięki nim zdrowiem i lepszym samopoczuciem

  • promocja
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 32,00 zł 40,00 zł 32.00
Cena w innych sklepach: 40,00 zł
ilość egz.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Odkrycie fermentowanej żywności całkowicie odmieniło życie Donny Schwenk. Po trudnej ciąży i zmaganiu się z licznymi dolegliwościami postanowiła znaleźć źródło swoich problemów. Któregoś dnia natknęła się na informacje dotyczące znanej od wieków sztuki domowej fermentacji żywności, metody, która wzbogaca ją o pożyteczne, wspomagające trawienie bakterie, a także witaminy minerały pozytywnie wpływające na ogólny stan zdrowia.

Po włączeniu fermentowanej żywności do swego codziennego menu Donna zaczęła doświadczać witalności, o jakiej nawet nie śniła, i już wkrótce fermentacja stała się jej życiową pasją. Rozpoczęła też nowe życie jako nauczycielka, pisarka i blogerka na stronie www.culturedfoodlife.com, starając się upowszechniać swoją wiedzę na ten temat. Dziś Donna współpracuje z tysiącami ludzi na całym świecie, pomagając im w rozwiązaniu ich własnych zdrowotnych problemów z nadciśnieniem, cukrzycą, alergią, trądzikiem, astmą czy zespołem jelita drażliwego.

W Zdrowym fermencie Donna pokazuje, jak w prosty sposób przygotować pyszne i zdrowe fermentowane potrawy. Po wstępie, w którym zapozna cię z naukowymi podstawami dobrodziejstw fermentacji oraz niezwykłą historią ozdrowienia swojego i swojej rodziny, przeprowadzi cię krok po kroku przez podstawowe metody przygotowywania kefiru, kombuczy, kiszonek czy mąki ze skiełkowanych ziaren i przedstawi ponad 135 opartych na nich przepisów.

Autor: Donna Schwenk

Tłumacz: Krzysztof Światły

Dane techniczne

Autor Donna Schwenk
Tłumacz Krzysztof Światły
Data wydania 2014, Marzec
Numer wydania 1
ISBN 978-83-60170-63-2
Liczba stron 240
Wymiary 190 x 220 mm
Okładka miękka

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl