Newsletter
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.
- Prenumerata NŚ 2026 (roczna - Polska)
- RAMTHA Biała Księga
- Misja. Nie wystarczy wierzyć. Trzeba wiedzieć
- 30 znaków z zaświatów. Jak rozpoznawać i odczytywać wiadomości od bliskich, którzy odeszli
- Prenumerata NŚ 2026 (roczna - Zagraniczna)
- Harmonizator radiestezyjny ZTT10
- Symulacja. Wyjście z ukrytego programu, który więzi ludzkość
- Mydło w płynie ze srebrem (300 ml)
- Szept Boga. Przesłanie na każdy dzień
- Dlaczego jesteśmy na Ziemi?
Zeszczupleć na życzenie. dzięki odżywianiu zgodnie z rytmami biologicznymi (chronoodżywianiu)
Cena regularna:
42,00 zł
towar niedostępny
dodaj do przechowalni
0
Opis
Poradnik zaliczany do klasyki, sprzedano już ponad 100 000 egzemplarzy.
Opracowana w 1986 roku i przetestowana przez naukowców Europejskiego Instytut Badań nad Odżywianiem (IREN), metoda doktora Alaina Delabos jest rewolucyjnym zwrotem w podejściu do odżywiania się. Po raz pierwszy w historii nowoczesnej medycyny lekarz twierdzi, że nie trzeba rezygnować z żadnych potraw, żeby uzyskać i zachować szczupłą sylwetkę, a nawet zapanować nad podwyższonym cholesterolem i cukrzycą. Każda potrawa jest wartościowa, jeśli zostanie spożyta zgodnie z biologicznym zegarem organizmu, podczas gdy ten sam pokarm przyjęty w niewłaściwym momencie przyczyni się do otyłości. Z metody mogą skorzystać nie tylko osoby mające problemy z nadwagą lub zaburzeniami metabolicznymi, ale każdy, kto pragnie zachować zdrowie i dobre samopoczucie.
Nie bez powodu doktor Alain Delabos nazywany jest architektem ciała. Jego metoda pomaga zrozumieć, dlaczego zbędne kilogramy odkładają się w tej lub innej części ciała. Stosując się do jego zaleceń, możemy sami w naturalny sposób odzyskać zgrabną sylwetkę. Efekt jest trwały i nie wywołuje efektu jojo.
Książka ukazała się we Francji w 1999 roku i jest alternatywą dla wszelkiego rodzaju restrykcyjnych diet, wywołujących niedobory składników w organizmie. Znajdziesz w niej przepisy kulinarne kuchni francuskiej oraz przygotowane specjalnie dla polskiego czytelnika dania kuchni polskiej.
Autor: Alain Delabos
Tłumacz: Barbara Wieczorek
Dane techniczne
| Autor | Alain Delabos |
| Tłumacz | Barbara Wieczorek |
| Data wydania | 2012, Kwiecień |
| Numer wydania | 1 |
| ISBN | 978-83-7649-057-1 |
| Liczba stron | 372 |
| Wymiary | 145 x 205 mm |
| Okładka | miękka |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.