
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.
- Pasta do zębów Vicco Vajradanti (200g)
- Narum Caps Lactose Free (30 kapsułek)
- Karty Numerologii Karmicznej (38 Kart + książeczka)
- Żeń-szeń z mleczkiem pszczelim - Ginseng Royal Jelly (ampułki)
- Harmonizator radiestezyjny ZTT10
- MultiMinerały
- Rok Rezonansowego Ziarna 2025/2026
- Kod ciała. Odblokuj naturalną zdolność organizmu do samouzdrawiania
- Mumio Mix (60 tabl.)
- Przebudzenie Nadświadomości. Przewodnik po Ewolucji Duszy
Tylko białko roślinne. Jak na co dzień zastąpić mięso
Cena regularna:
29,99 zł
towar niedostępny






Opis
Dlaczego warto spożywać białka roślinne? Z tej książki dowiesz się, co jest najlepsze dla Ciebie, dla Twojego zdrowia i dla Twojego smaku!
Jak przyrządzić rośliny strączkowe, żeby wydobyć z nich jak najwięcej zawartego bogactwa – białka, którym są wypełnione? Jakie są korzyści z ich spożywania? Jak nauczyć się zamieniać białka pochodzenia zwierzęcego na te zdrowsze, roślinne?
Ponad 60 przepisów podzielonych na: przekąski i przystawki, zupy i sałatki, dania główne oraz desery – a przy każdym daniu obowiązkowo podana zawartość białka w jednej porcji.
Stek wegetariański, dip bombajski, zielona pizza, sałatka Majów, ragout orkiszowe, niebieskie smoothie białkowe czy kulki mocy – to tylko kilka z wielu zaskakujących potraw, które są przepysznym i niezastąpionym źródłem białka w Twojej kuchni.
Dane techniczne
Autor | Fern Green |
Tłumacz | Anna T. Szczepanowska |
Data wydania | 2018 |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 9788328050563 |
Liczba stron | 160 |
Wymiary | 143 x 203 mm |
Okładka | miękka |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.